Advertentiemogelijkheden
 • INTRODUCTIE
 • HET TRAVELNETWERK
 • WORLD TRAVEL DATABASE
 • PROMOTION CONSOLE
 • ABONNEMENTEN
 • ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN
 • CONTACT
 • Actieve promotie via gerichte advertentie- en bannercampagnes

  Met de Travelpromotion console beschikt u over uitgekiende mogelijkheden voor het voeren en beheren van gerichte advertentie- en bannercampagnes. U kunt uw campagnes richten op kleine doelgroepen binnen een specifieke website of een campagne voeren over de volle breedte van ons Travelnetwerk. Wanneer u wilt, waar u wilt en zo lang u wilt!

  Wij streven er naar dat u de meeste handeling zelfstandig kunt uitvoeren en zodoende ervaring kunt opdoen met de diverse varianten van online promotie. Maar elk begin is moelijk en wellicht heeft u onvoldoende tijd. Daarom kunt u altijd gratis een beroep doen op onze servicedesk. Bijvoorbeeld voor het aanmaken en plaatsen van uw advertenties. Maar u kunt hier ook terecht voor vragen of advies over welke strategie en tactiek het beste werkt voor uw situatie.
  TravelAds
  Dit zijn tekstadvertenties, met of zonder afbeelding, waarbij u zelf bepaald wat een klik op een advertentie u waard is. TravelAds worden geplaatst op de verschillende pagina's binnen het Travelnetwerk, waarbij de hoogste bieder bovenaan staat. U kunt de advertenties op elk moment aanpassen, uitzetten, activeren of het tarief wijzigen. Geschikt voor zowel langdurige campagnes als kortdurende promotieacties.

  Blikvanger advertentie
  Voor maximale aandacht is er de blikvanger, zoals de naam al zegt een advertentie die altijd direct zichtbaar is. De blikvanger wordt op iedere pagina maar aan 1 adverteerder verhuurd. Indien een blikvanger positie bezet is zult u moeten wachten tot de positie weer vrij komt. Voor een blikvanger betaalt u een vast bedrag per maand afhankelijk van de website en pagina. Voor blikvangers is er een staffelkorting bij afname voor langere periode of meerdere locaties

  Banneradvertenties
  Onze Bannerlocaties zijn roterend, wat wil zeggen, dat bij meerdere adverteerders, steeds één afwisselende banner wordt getoond. U kunt zelf uw advertentie aanmaken en bepalen waar binnen het Travelnetwerk u wilt dat deze wordt vertoond. Ideaal als u wilt communiceren met animatie of reeds een bestaande bannercampagne heeft en deze wilt activeren binnen ons Travelnetwerk. Beschikt u nog niet over een banner dan kunnen wij deze voor u laten maken. De prijzen voor banneradvertenties zijn gebaseerd op een tarief per 1000 vertoningen (CPM).


  Advertentie mogelijkheden per productgroep
  Voor meer informatie over onze specifieke mogelijkheden maakt u gebruik van één onze responsepagina's